Άμεση Αποστολή

Buy & WinΤο Buy and Win είναι η νέα υπηρεσία του fountoukis.gr  με την οποία μπορείς να κερδίσεις κουπόνι έκπτωσης με κάθε νέα σου αγορά! Δες παρακάτω πως!


Κάνε εγγραφή στο fountoukis.gr και απέκτησε τον έλεγχο των αγορών σου!

Με κάθε σου αγορά κερδίζεις κουπόνι έκπτωσης με το ποσό Buy & Win που έχεις συγκεντρώσει από τις αγορές σου.

Έχεις στην διάθεσή σου 120 ημέρες  να εξαργυρώσεις  το κουπόνι σου

                                                                                                       ...τόσο απλά! *


Κάθε προϊόν που αγοράζεις από το fountoukis.gr, έχει ξεχωριστό ποσοστό επιστροφής Buy&Win. Το ποσό αυτό καταχωρείτε στον προσωπικό σου λογαριασμό με την μορφή κουπονιού μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου. Μπορείς να δεις όλα τα διαθέσιμα κουπόνια σου από το μενού του λογαριασμού σου στην επιλογή Buy & Win.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου θα λάβεις ένα νέο mail στο οποίο θα φαίνεται το ποσό της έκπτωσης που κερδίζεις, καθώς και ο κωδικός κουπονιού Buy&Win που αντιστοιχεί στην τρέχουσα έκπτωση. Τον κωδικό του κουπονιού σου μπορείς επίσης να τον βρεις στον προσωπικό σου λογαριασμό στην επιλογή "Τα Buy&Win Κουπόνια σας", στην στήλη "Κωδικός Κουπονιού".

Το κάθε κουπόνι μπορείς να το εξαργυρώσεις σε χρονικό διάστημα 120 ημερών από την ημερομηνία που λαμβάνεις το mail ενεργοποίησης του κουπονιού.  Να θυμάσαι ότι σε κάθε νέα παραγγελία που κάνεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα κουπόνι από τα διαθέσιμα του λογαριασμού σου.


Στο fountoukis.gr όσο αγοράζεις, τόσο κερδίζεις!


Παράδειγμα Buy&Win: Αγοράζοντας μία τσάντα 100€ η οποίο έχει Επιστροφή Buy&Win 10%, τότε κερδίζεις 10€ στην επόμενη αγορά σου...τόσο απλά! Άρα, αν στην επόμενη αγορά σου το προϊόν που σε ενδιαφέρει κοστίζει 60€, χρησιμοποιώντας το κουπόνι Buy&Win, θα το αγοράσεις με 50€! Τέλειο;!


*ΠΡΟΣΟΧΗ! Η υπηρεσία Buy & Win εφαρμόζεται σε συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων. Επίσης, κατά το διάστημα των εκπτώσεων αλλά και των περιόδων προσφορών, η επιστροφή Buy & Win ρευστοποιείται ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε άμεσα την καλύτερη δυνατή εκπτωτική τιμή στο αντίστοιχο προϊόν. 

Όλα τα νέα fahion items και μοναδικές προσφορές στο inbox σου! Κάνε εγγραφή!
* Με την καταχώρηση του e-mail σας, αποδέχεστε τους Όρους χρήσης.
Μπορείτε να διαγραφείτε στέλνοντας το αίτημά σας στο info@fountoukis.gr