Άμεση Αποστολή

Buy & WinΤο Buy and Win είναι η νέα υπηρεσία του fountoukis.gr  με την οποία μπορείς να κερδίσεις κουπόνι έκπτωσης με κάθε νέα σου αγορά! Δες παρακάτω πως!


Δημιούργησε τον δικό σου λογαριασμό και αποκτήστε τον έλεγχο των αγορών σου!

Με κάθε σου αγορά, επιστρέφονται αυτόματα χρήματα στον λογαριασμό σου.

Έχεις στην διάθεσή σου 120 ημέρες  να εξαργυρώσεις  το κουπόνι σου

                                                                                        ...τόσο απλά!


Κάθε προϊόν που αγοράζεις από το fountoukis.gr, έχει ξεχωριστό ποσοστό επιστροφής Buy&Win. Το ποσό αυτό καταχωρείτε στον προσωπικό σου λογαριασμό με την μορφή κουπονιού. Μπορείς να δεις όλα τα διαθέσιμα κουπόνια σου απο το μενού του λογαριασμού σου στην επιλογή Buy & Win.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου θα λάβεις ένα νέο mail στο οποίο θα φαίνεται το ποσό της έκπτωσης που κερδίζεις, καθώς και ο κωδικός κουπονιού Buy&Win που αντιστοιχεί στην τρέχουσα έκπτωση. Τον κωδικό της έκπτωσης μπορείς επίσης να τον βρεις στον προσωπικό σου λογαριασμό στην επιλογή "Τα Buy&Win Κουπόνια σας", στην στήλη "Κωδικός Κουπονιού".

Το κάθε κουπόνι μπορείς να το εξαργυρώσεις σε χρονικό διάστημα 120 ημερών. Να θυμάσαι ότι σε κάθε νέα παραγγελία που κάνεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα κουπόνι από τα διαθέσιμα του λογαριασμού σου.


Στο foutnoukis.gr όσο αγοράζεις, τόσο κερδίζεις!


Για παράδειγμα, αγοράζοντας μία τσάντα 100€ η οποίο έχει Επιστροφή Buy&Win 10€, τότε κερδίζεις 10€ στην επόμενη αγορά σου...τόσο απλά!