Άμεση Αποστολή

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την ACS ή την Γενική Ταχυδρομική στο τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας και είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές που υπάρχει επιπλέον χρέωση. Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές σε ακτίνα 20km από κάθε γραφείο διανομής. Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε το δέμα από το γραφείο διανομής της ACS ή της Γενικής Ταχυδρομικής, χωρίς καμία επιβάρυνση. 

Για αγορές μικρότερης αξίας από 50€ υπάρχει πάγια χρέωση 3 € για την ηπειρωτική Ελλάδα και 4 € για τη νησιωτική εκτός της Κρήτης όπου το κόστος είναι 3 €. Από 50€ και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν (εκτός από τις Βαλίτσες).
Με κάθε αγορά βαλίτσας, τα έξοδα αποστολής είναι 7€ για όλη την Ελλάδα και οι αποστολές πραγματοποιούνται μόνο με την Γενική Ταχυδρομική.

Σχεδόν το σύνολο των προϊόντων υπάρχει σε απόθεμα και είναι διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματος σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

Οι αποστολές εσωτερικού θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών. Η παράδοση (εφόσον όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα) γίνεται εντός 2 ημερών για τις πρωτεύουσες των νομών και τις μεγάλες πόλεις. Σε ότι αφορά δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές και νησιά η παράδοση γίνεται έως 4 ημέρες.

Σε αποστολές εξωτερικού υπάρχουν χρεώσεις ανάλογα με τη χώρα παραλαβής οι οποίες και εμφανίζονται στη διαδικασία παραγγελίας των προϊόντων.

Οι αποστολές για το εξωτερικό θα πραγματοποιούνται όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή. Η παράδοση αποστολών για την Κύπρο γίνεται συνήθως μέσα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Όλα τα νέα fahion items και μοναδικές προσφορές στο inbox σου! Κάνε εγγραφή!
* Με την καταχώρηση του e-mail σας, αποδέχεστε τους Όρους χρήσης.
Μπορείτε να διαγραφείτε στέλνοντας το αίτημά σας στο info@fountoukis.gr