Άμεση Αποστολή

Με ποιο τρόπο θα παραλάβω τη παραγγελία μου;

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την ACS στο τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας και είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα σε αγορές άνω των 100€, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές που υπάρχει επιπλέον χρέωση. Η ACS χαρακτηρίζει δυσπρόσιτες τις περιοχές σε ακτίνα 20km από κάθε γραφείο διανομής. Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε το δέμα από το γραφείο διανομής της ACS, χωρίς καμία επιβάρυνση. Για αγορές μικρότερης αξίας από 100€ υπάρχει πάγια χρέωση 5€ για την ηπειρωτική Ελλάδα και 7€ για τη νησιωτική. Σχεδόν το σύνολο των προϊόντων υπάρχει σε απόθεμα και είναι διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

Οι αποστολές εσωτερικού θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών. Η παράδοση (εφόσον όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα) γίνεται εντός 2 ημερών για τις πρωτεύουσες των νομών και τις μεγάλες πόλεις. Σε ότι αφορά δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές και νησιά η παράδοση γίνεται έως 4 ημέρες.

Σε αποστολές εξωτερικού υπάρχουν χρεώσεις ανάλογα με τη χώρα παραλαβής οι οποίες και εμφανίζονται στη διαδικασία παραγγελίας των προϊόντων.

Οι αποστολές για το εξωτερικό θα πραγματοποιούνται όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή. Η παράδοση αποστολών για την Κύπρο γίνεται συνήθως μέσα σε 3-7 εργάσιμες μέρες.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

if(jQuery(".autopopup3").length){ var autopopup3 = jQuery('[data-remodal-id=autopopup3]').remodal(); setTimeout(function(){ autopopup3.open(); },0); }

Όλα τα νέα fahion items και μοναδικές προσφορές στο inbox σου! Κάνε εγγραφή!
* Με την καταχώρηση του e-mail σας, αποδέχεστε τους Όρους χρήσης.
Μπορείτε να διαγραφείτε στέλνοντας το αίτημά σας στο info@fountoukis.gr